subtiele textuur

Kleuren vertellen over onze persoonlijkheid, roepen bepaalde emoties en gevoelens bij ons op; van vreugde tot rusteloosheid, van ontspanning tot opwinding.

Bovendien kan het informatie overbrengen zonder dat er woorden voor nodig zijn. En omdat ze een grote invloed hebben op onze stemming, heb ik deze collectie voor liefhebbers van natuurlijke, zachte pastel en neutrale kleuren gemaakt.

Ook hier heb ik van een subtiele textuur gebruikt die je zelfs bij aanraking kunt voelen.

 

set van twee of drie schilderijen

 

Hier op deze foto zie je de mogelijkheid om een ​​set van drie schilderijen op te hangen, die zijn gemaakt op kleinere doeken in verschillende formaten en naar wens op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd.

Deze minimalistische schilderijen verheffen eenvoudige lijsten heel goed.

 

Om de neutrale kleuren te diversifiëren, heb ik naar wens een beetje geel en roze in pasteltinten gebruikt. Het hangt er natuurlijk van af wat voor effect je van de kleuren verwacht, zodat het tegelijkertijd smaakvol in je interieur past en tot uiting komt in je persoonlijkheid.

 

 

Wil je een bestaand schilderij hebben, maar dan als afdruk?

Het is mogelijk om alle schilderijen ook als geprint werk te bestellen. Ze kunnen gedrukt worden op Hahnemühle Fine Art kunstpapier, waardoor de aquarelstructuur een prachtige matte uitstraling geeft. Hierdoor oogt de afdruk gedetailleerder dan op gewoon fotopapier. Bovendien is het mogelijk om alle schilderijen ook als geprint werk te bestellen.