hout

"Duik in de wereld van hout, waar textuur en inspiratie samensmelten tot een intrigerend geheel.

Ontdek de kracht van recyclen, waar afvalhout of wild hout wordt omgetoverd tot originele kunstwerken die het interieur verrijken. Elk stuk hout vertelt zijn eigen verhaal, waardoor er eindeloze mogelijkheden ontstaan voor creatie.

De fascinerende eigenschappen en schoonheid van dit materiaal laat het jouw interieur transformeren tot een unieke en inspirerende ruimte."

 

collectie van natuurlijke elementen

 

De combinatie van materialen zoals plastic en hout, die samen een interessante organische textuur vormen.

Deze mix van elementen biedt een intrigerend spel van contrasten en texturen, waarbij plastic de moderne en duurzame eigenschappen toevoegt, terwijl hout een warme en authentieke uitstraling geeft. Het resultaat is een boeiende visuele ervaring die zowel hedendaags als natuurlijk aanvoelt."

 

the leaf 115/75cm 

coral 60/60cm 

the seed 115/75cm 

de kracht van kleur

BRUIN

 

Is een warme, aardse kleur die doet denken aan de kleur van hout en de natuurlijke tinten van de aarde. Het staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen, waardoor het vaak wordt geassocieerd met stabiliteit en betrouwbaarheid.

 

 

in the fire 130/ 70 cm

dancing earthtones 80/60 cm

the clock 115/ 75cm

THE CLOCK, abstract painting, on canvas 70/ 115cm, bruin, ligt blue, sold!

BLAUW

 

Blauw kan verschillende betekenissen hebben afhankelijk van de context en de tint ervan. Lichtblauw kan bijvoorbeeld een gevoel van frisheid en zuiverheid oproepen, terwijl donkerblauw eerder een gevoel van diepte en vertrouwen kan overbrengen. In de kunst wordt blauw vaak gebruikt om een gevoel van kalmte en introspectie te creëren, en het kan ook symbool staan voor de uitgestrektheid van de lucht en de diepte van de oceaan.

 

the storm 200/ 100cm

blue serenade 80/ 60cm

200/100 cm

GROEN

 

PINK  /  PURPLE

GOLD

AQUAGREEN

RED

An exiting journey that involves experimenting with wood. The feeling of giving wood a new life trought the paintings has been an amazing experience. The texture can give the paintings or an image a completely different dimension.